Trolltunga Hotel Julebord

Julebord 2018

Trolltunga Hotel jul

JULEBUFFET

TORSDAG, FREDAG OG LAURDAG

frå 22. november og fram til 15. desember 2018.

Gruppebestilling opp til 32 personar.

Bordreservasjon. Velkomstbobler kan og tingast.

 

Kaldt Waldorf- og potetsalat,  roastbeef, grønnsalat, spekeskinke, røykt laks, eggerøre, juleskinke, kalkunfilet

Varmt Pinnekjøtt, ribbe, julepølser, medisterkake, potet, kålrabistappe, surkål, rosenkål, saus.

Dessert Riskrem og rødsaus, karamellpudding, sitronfromasj, multefromasj, jule-småkaker, mandariner.

Drikke Kaffi og te

Pris 465,- p.p / Born (5-12 år): 195.- p.p.
Velkomst med bobler om ynskjeleg.

For spørsmål og bestilling: [email protected]


 

SMAK AV HARDANGER
Á LA CARTE

ONSDAG & SØNDAG 15.30-20.30
(før 22. november alle dagar frå onsdag tom. søndag)

 

Highlights frå menyen: indrefilet, Hardanger-aure, tomat og mozarellasalat, kalkunfillet, Trolltunga Surprise sjokoladefondant

 

 

 

 

Newsletter


You are now subscribed