Julemeny 2017

Fram tom. 21. desember kvar dag 16.00-22.00

jul

Julemeny 2017

Mandag, Tysdag, Onsdag, Søndag: Á LA CARTE

Hardanger Fjellørret
Med en miks av stongselleri, eple og chili, eplechutney, eplesaus og ovnsstekte poteter.
260,-    /    Allergener: fisk, stangselleri

Indrefilet
Med stekte grønnsaker, peppersaus og fløtegratinerte poteter
310,-    /    Allergener: mjølk, kvitemjøl og soya.

Kalkunfilet
Med poteter, waldorfsalat, grøn salat, tyttebærrømme, Bechamel-saus.
260,-    /    Allergener: mjølk, selleri, kveitemjøl

Riskrem med rødsaus
95,-      /    Allergener: mjølk

Multekrem med krumkake
139,-    /    Allergener: mjølk, kveitemjøl

 

Torsdag, Fredag, Laurdag: JULEBUFFET

Kaldt
Waldorf- og potetsalat, Grøn salat, Spekeskinke, Grava laks, Tomat- og sursild, Juleskinke, Kalkunfilet

Varmt
Pinnekjøtt, Ribbe, Julepølser, medisterkake, Potet, Rotmos, Sur- og rødkål, Rosenkål, Brun saus.

Dessert
Riskrem og rødsaus, Karamellpudding, Multefromasj, Ostekake, Julesmåkaker, Mandariner, Trollkrem

Drikke
Kaffi og te

Pris per person: 445,- / Pris per born (5-12 år): 195,-

Newsletter


You are now subscribed