
Julemeny 2017
Mandag, Tysdag, Onsdag, Søndag: Á LA CARTE
Hardanger Fjellørret
Med en miks av stongselleri, eple og chili, eplechutney, eplesaus og ovnsstekte poteter.
260,- / Allergener: fisk, stangselleri
Indrefilet
Med stekte grønnsaker, peppersaus og fløtegratinerte poteter
310,- / Allergener: mjølk, kvitemjøl og soya.
Kalkunfilet
Med poteter, waldorfsalat, grøn salat, tyttebærrømme, Bechamel-saus.
260,- / Allergener: mjølk, selleri, kveitemjøl
Riskrem med rødsaus
95,- / Allergener: mjølk
Multekrem med krumkake
139,- / Allergener: mjølk, kveitemjøl
Torsdag, Fredag, Laurdag: JULEBUFFET
Kaldt
Waldorf- og potetsalat, Grøn salat, Spekeskinke, Grava laks, Tomat- og sursild, Juleskinke, Kalkunfilet
Varmt
Pinnekjøtt, Ribbe, Julepølser, medisterkake, Potet, Rotmos, Sur- og rødkål, Rosenkål, Brun saus.
Dessert
Riskrem og rødsaus, Karamellpudding, Multefromasj, Ostekake, Julesmåkaker, Mandariner, Trollkrem
Drikke
Kaffi og te
Pris per person: 445,- / Pris per born (5-12 år): 195,-