Petit Loft Double

Search and book

Nyrenoverte (2017) Petite Loft Double har eget bad med dusj, garderobe, TV og spektatulær utsikt til brevannet Sanvinsvatnet og fjellene rundt.
Vær obs på at det ikke finnes heis i villabygget. Be resepsjonen om hjelp med bagasjen om du trenger det. Rommene befinner seg i 3. egt.

Vær obs på at rommene enten har dobbeltseng eller twin senger (2x75 cm). Sengeoppstillingen lar seg ikke endre. Kontakt oss om du har ønsker om rom med spesiell sengeoppstilling. Vi skal forsøke å ta hensyn til ønsket

  • Kraftfulle kontrastar

    Odda er ein kontrastrikt og spanande stad, så spanande at 7500 av alle dei 12000 turistane som ferierte i Norge på slutten av 1800-tallet reiste til den lille steden innerst i fjorden, omgitt av Folgefonna, Hardangervidda, fosser, fjord, fjell og bre.

    Naturen og vær- og ljosforholda rundt Trolltunga Hotel er storslagen og preger interiøret på hotellet. Vi ynskjer at du skal lade batteria i spesialvalde senger for aktive sjeler, lysblokkerande materialer stenger ljoset ute om du ynskjer eit avbrekk frå skog, fjell, vær og kveldslys om natta.


     

Newsletter


You are now subscribed