Trolltunga Restaurant


Onsdag til og med søndag frå kl. 15.30 - 20.30
 

meny

'Smak av Hardanger' A la Carte

Trolltunga Restaurant er stolt over nærområdet ved Hardangerfjorden, fossar, bre og fjell. 

A la Carte menyen "Smak av Hardanger" speglar dei gode råvarene vi har i området blanda med kokkekunst i det moderne kjøkken. 

 

FØRJULSTID HOS TROLLTUNGA RESTAURANT

Trolltunga Restaurant tilbyr Smak av Hardanger-a la carte meny onsdag til og med søndag fram til 22. november.

Frå 22. november har vi Julebuffet torsdag, fredag og laurdag. Onsdag og søndag serverer vi Smak av Hardanger meny og saftig kalkuntallerken. 15. desember er siste opne dag i restauranten før jul.



JULEBUFFET (torsdag, fredag og laurdag)

Gruppebestilling opp til 32 personar.

Bordreservasjon. Velkomstbobler kan og tingast.


Kaldt Waldorf- og potetsalat,  roastbeef, grønnsalat, spekeskinke, røykt laks, eggerøre, juleskinke, kalkunfilet

Varmt Pinnekjøtt, ribbe, julepølser, medisterkake, potet, kålrabistappe, surkål, rosenkål, saus.

Dessert Riskrem og rødsaus, karamellpudding, sitronfromasj, multefromasj, jule-småkaker, mandariner.

Drikke Kaffi og te

Pris 465,- p.p / Born (5-12 år): 195.- p.p.
Velkomst med bobler om ynskjeleg.

For spørsmål og bestilling: [email protected]

Klikk på linken for meny



OPNINGSTIDER:
Onsdag-søndag 15.30-20.30

Frå 22. november til 15. desember:
Julebuffet torsdag, fredag og laurdag
(bordbestilling: [email protected] / 919 10 424)
A la Carte onsdag og søndag

Trolltunga Restaurant held julestengt frå 15. desember

Newsletter


You are now subscribed