Trolltunga Restaurant

TROLLTUNGA RESTAURANT

Nyt eit nydeleg måltid etter reise, fjelltur eller andre eventyr i regionen vår. Kjøkkenet vårt er inspirert av lokal mat krydra med spanande moderne og kreative innslag kokken vår henter frå vår fruktbare region og metropol livsnyting.

Vi er opptatt av dei gode råvarene frå regionen vår og av god drikke. Vi har eit godt utval av fabelaktig lokal eplesider og eplesaft,  og vi er opptekne av vin, naken vin! Dette er viner frå vingårder som jobber med fremstilling av vin utan kjemikaliar eller kunstige gjæringsprosessar, og dei fleste vinene våre kjem frå slike gårdar. Våre kelnarar fortel deg gjerne om opphav, historie og kva vin som liker seg best til maten du ynskjer å ete - spør dersom du lurer.

 

 A LA CARTE MENY

FORRETT

Energisk start

Delikat caprese-salat av mozzarella, ferske tomater og crunchy ruccola. Balansert med balsamico- og basilikumolje. Vert servert med rista urtesmør skiver.

Allergener: kveitemjøl, rug og mjølk. Kan innehalde spor av nøtter, peanøtter og soya..

Som forrett NOK 130.- Som hovudrett NOK 195,-

Minglemat

Eit fat med fenalår, spekeskinke, oliven, ost, aioli og flatbrød.

Allergener: mjølk, kveitemjøl og rug. Kan innehalde spor av sesam.

NOK 245.-

 

Laksedraum

Kaldrøykt laks med ruccola, kremost, røsta pinjekjerner, raudlauk og basilikumsdressing og balsamico. Vert servert med rista urtesmør skiver.

Allergener: fisk, mjølk, nøtter og  kveitemjøl. Kan innehalde spor av sesam.

NOK 169.-

 

HOVUDRETT


Trolltunga signatur

Trolltunga Restaurant sin signaturrett: Mør indrefilet av okse med raudvin
demi-glace og steikte grønsaker. Vert servert med Amadine-poteter.

Allergener: mjølk, kveitemjøl, soya og sennep.

NOK 369.-

 

Hjortegryte

Heimelaga gryte av hjort. Vert servert med poteter, rørte tyttebær og flatbrød.

Allergener: mjølk, kveitemjøl og rug. Kan innehalde spor av sesam.

NOK 295.-

 

Laksesprell

Ovnsbakt urtesmør-glasert laks på ei seng av tagliatelle med lauk, tomater, spinat og krema marinara-saus.

Allergener: mjølk, kveitemjøl, fisk og egg.

NOK 275.-

 

#ilovenorway #fjord

Saftig heimelaga fiskeburger frå den lokale fiskemannen. Brioche brød og ferske tomater, salat, smaksrik eplechutney og aioli. Vert servert med ovnsbakte poteter.

Allergener: fisk, egg, sellerirot, kveitemjøl og mjølk. Kan innehalde spor av sesam.

NOK 225.-

 

Tempuragrønnsaker #vegan

Miks av sprø innbakte grønsaker; squash, gulrot, aubergine, lauk, raud og grøn paprika. Vert servert med soyasaus til dipp.

Allergener: kveitemjø og soya, .

NOK 225.-

 

DESSERT


Trolltunga surprise

Rein nyting av varme og kalde, mjuke og sprø element.
- desserten for deg som elskar sjokolade -

Allergener: kveitemjøl, nøtter, egg, mjølk, sjokolade.

NOK 120.-

 

Isrede

Vanilje- og pistasjeis servert med fruktsaus og sprø kjeks.

Allergener: egg, kveitemjøl, mjølk, nøtter og soya. Kan innehalde spor av peanøtter.

NOK 115.-

 

Hardanger-kjærleik

Tradisjonell eplekake basert på kjærleiken til epla frå Hardanger.
Smaksintensiv eplekake servert med vaniljeis og sprø kjeks.


Allergener: kveitemjøl, nøtter, egg, rug og mjølk. Kan innehalde spor av sesam.

NOK 115.-

 

 

  Reserver bord

Opningstider:

Mån-Tys: 17.00-22.30 A la Carte
Ons: 17.00-22.30 A la Carte
Tors-Fre: 17.00-22.30 A la Carte
Laurdag: 14.00-16.00 Boblebrunsj
17.00-22.30 A la Carte
Søndag: 17.00-22.30 A la Carte

 

Finn oss

Trolltunga Restaurant
Vasstun 1, 5750 Odda
400 04 486
[email protected]

Newsletter


You are now subscribed