Trolltunga Restaurant

TROLLTUNGA RESTAURANT

Nyt eit nydeleg måltid etter reise, fjelltur eller andre eventyr i regionen vår. Kjøkkenet vårt er inspirert av lokal mat krydra med spanande moderne og kreative innslag kokken vår henter frå vår fruktbare region og metropol livsnyting.

Vi er opptatt av dei gode råvarene frå regionen vår og av god drikke. Vi har eit godt utval av fabelaktig lokal eplesider og eplesaft,  og vi er opptekne av vin, naken vin! Dette er viner frå vingårder som jobber med fremstilling av vin utan kjemikaliar eller kunstige gjæringsprosessar, og dei fleste vinene våre kjem frå slike gårdar. Våre kelnarar fortel deg gjerne om opphav, historie og kva vin som liker seg best til maten du ynskjer å ete - spør dersom du lurer.

 

 A LA CARTE MENY

 FORRETT
 Energisk Start

 Delikat caprese salat av mozzarella,
 ferske tomater og  crunchy ruccola.
 Balansert med balsamico- og basilikumolje. 
 
Vert servert med ferske rundstykker/brød.

  Allergener: kveitemjøl, rug, bygg, mjølk. Kan innehalde spor av soya og sesam.

  Som forrett NOK 130.- Som hovudrett NOK 195,-

 Mingle Mat

 Eit fat med fenalår, spekeskinke,
 oliven, ost, aioli og flatbrød.

  Allergener: mjølk og rug. Kan innehalde spor av sesam.

  NOK 245.-


 Laksedraum

 Kaldrøykt laks med kremost, eple, raudlauk og reddik.
 Vert servert med flatbrød.

  Allergener: fisk, mjølk, nøtter, gluten.

  NOK 169.-


 

 HOVUDRETT

 

 Trolltunga Signatur

 Trolltunga Restaurant sin signaturrett: 
 Mør indrefilet av okse med raudvin demi-glace. 

 Steikte grønnsaker, raudlauk og sjampinjong.


 Vert servert med Amadine-poteter.

  Allergener: mjølk, kveitemjøl. Kan innehalde spor av sesam.

  NOK 369.-


 Hjortegryte

 Heimelaga gryte av hjort. Vert servert med poteter,
 rørte tyttebær og flatbrød.

  Allergener: Mjølk, kveitemjøl og rug. Kan innehalde spor av sesam.

  NOK 295.-

 

 Laksesprell

 Ovnsbakt laks på ei seng av tagliatelle,
 krema saus, spinat og tomat.

  Allergener: mjølk, gluten, fisk og egg.

  NOK 275.-

 

 #ilovenorway #fjord

 Saftig heimelaga fiskeburger frå den lokale fiskemannen.
 Brioche brød og ferske tomater, salat,
 smaksrik eplechutney, og karri-aioli.
 Vert servert med ovnsbakte poteter.

   Allergener: fisk, sellerirot, kveitemjøl, mjølk. Kan innehalde spor av sesam.

  NOK 225.-

 

 Tempuragrønnsaker #Vegan

 Miks av sprø innbakte grønnsaker; 
 zucchini, gulrot, aubergine, lauk, raud og grøn paprika.
 Vert servert med soyasaus til dipp.

  Allergener. Mjølk, selleri, egg, gluten. Kan innhalde sesam og nøtter.

  NOK 225.-



 DESSERT

 Trolltunga Surprise

 Rein nyting av varme og kalde, mjuke og crunchy   element. - desserten for deg som elskar sjokolade -

  Allergener: kveitemjøl, mjølk, sjokolade.

  NOK 120.-

 

 Kuleis

 Kuleis på heimelaga, sprø korg. 
 Servert med lun bærsaus og frukt.

  Allergener: egg, melk. Kan innehalde spor av nøtter, peanøtter og soya.

  NOK 115.-

 

 Hardanger Kjærleik

 Moderne eplekake inspirert av kjærleiken til dei 
 lokale eplene frå Hardanger.  Smaksintensiv eplekake
 med luftig
 botn og  mjuk marengs.
 Vert servert med vaniljeis.

 

   Allergener: kveitemjøl, rug, mjølk. Kan innehalde spor av sesam.

  NOK 110.-

 

  Reserver bord

Opningstider:

Mån-Tys: 17.00-22.30 A la Carte
Ons: 17.00-22.30 A la Carte
Tors-Fre: 17.00-22.30 A la Carte
Laurdag: 14.00-16.00 Boblebrunsj
17.00-22.30 A la Carte
Søndag: 17.00-22.30 A la Carte

 

Finn oss

Trolltunga Restaurant
Vasstun 1, 5750 Odda
400 04 486
[email protected]

Newsletter


You are now subscribed