Trolltunga Restaurant

TROLLTUNGA RESTAURANT

Ope ved bordreservasjoner, må bestilla før kl. 19.00 dagen i forvegen

Nyt eit nydeleg måltid etter reise, fjelltur eller andre eventyr i regionen vår. Kjøkkenet vårt er inspirert av lokal mat krydra med spanande moderne og kreative innslag kokken vår henter frå vår fruktbare region og metropol livsnyting.

Vi er opptatt av dei gode råvarene frå regionen vår og av god drikke. Vi har eit godt utval av fabelaktig lokal eplesider og eplesaft,  og vi er opptekne av vin, naken vin! Dette er viner frå vingårder som jobber med fremstilling av vin utan kjemikaliar eller kunstige gjæringsprosessar, og dei fleste vinene våre kjem frå slike gårdar. Våre kelnarar fortel deg gjerne om opphav, historie og kva vin som liker seg best til maten du ynskjer å ete - spør dersom du lurer.

 

MENY 

 

FORRETT


Carpaccio

 

Carpaccio av reinsdyr. Servert med

honninglaserte nøtter.

Flatbrød og smør

Allergenar: kveitemjøl, rug og mjølk. Innehelder  nøtter, peanøtter og soya

 

NOK 179.-

 

 

Graskar Suppe

Delikat heimelaga graskar suppa.

Servert med sprøsteikt bacon, ristet brød, smør

Allergener: kveitemjøl, rug og mjølk. Kan innehalde spor av nøtter, peanøtter og soya.

NOK 139.-

 

Kamskjel

Urte og kvitlauksbakt kamsjel

Servert med godt olivenbrød

Allergener: skal/ bløtdyr, kveitemjøl, mjølk

NOK 169.-
 

 

HOVUDRETT


Torskeloin

Ovnsbakt torsk, toppa med pesto.

Servert med purreløk og bete risotto,

sandefjordsmør

 

Allergener: fisk, mjølk.

 

NOK 349.-

 

Lammekarré

Servert med eplechutney.

Potetkake og grønsaker.

Raudvinsaus

 

Allergener: mjølk, kveitemjøl

 

NOK 379.-

 

Panert ytrefilet kalv

Norsk variant av klassisk Wienerschnitzel

Servert med krema soppsaus,

Ovnsbakt småpotet, asparges og tomat

 

Allergener: mjølk, kveitemjøl, egg

NOK 359.-

 

Trolltunga signatur

Trolltunga Restaurant sin signaturrett:

Mør indrefilet av okse med 
demi-glace saus og utvalgte steikte grønsaker. Vert servert med bakt Amandine-potet

 

Allergener: mjølk, kveitemjøl, soya og sennep

NOK 369.- 

 

 

DESSERT

Strudel frå Hardanger

Lun eplekake servert med vaniljeis på ei seng av kanelsaus

med eit hint av anis.

 

Allergener: kveitemjøl, nøtter, mjølk

NOK 139.-

 

 

Pannacotta

Servert med cognacmarinerte multer

og toffeenøtter

 

Allergener: mjølk, nøtter

NOK 129.-

 

 

Trolltunga Surprise

Rein nyting av varme og kalde, mjuke og sprø element. 
- desserten for deg som elskar sjokolade –

Servert med bær og vaniljeis

 

Allergener: kveitemjøl, nøtter, egg, mjølk, sjokolade

NOK 149.-

 

 

  Reserver bord

Opningstider:

Torsdag-Laurdag (a la carte)
19.00-21.00
 
 

Finn oss

Trolltunga Restaurant
Vasstun 1, 5750 Odda
+47 400 04 486
[email protected]

Newsletter


You are now subscribed