Trolltunga Restaurant header

VELKOMMEN TIL OSS

RESTAURANTEN OPEN MÅNDAG - FREDAG

Kl. 17.00 - 22.00

17. mai: 15.30 - 21.00, spesialmeny og kakebuffet

Nyt eit nydeleg måltid etter reise, fjelltur eller andre eventyr i regionen vår. Kjøkkenet vårt er inspirert av lokal mat krydra med spanande moderne og kreative innslag kokken vår henter frå vår fruktbare region og metropol livsnyting.

Vi er opptatt av dei gode råvarene frå regionen vår og av god drikke. Vi har eit godt utval av fabelaktig lokal eplesider og eplesaft, og vi er opptekne av vin, naken vin! Dette er viner frå vingårder som jobber med fremstilling av vin utan kjemikaliar eller kunstige gjæringsprosessar, og dei fleste vinene våre kjem frå slike gårdar. Våre kelnarar fortel deg gjerne om opphav, historie og kva vin som liker seg best til maten du ynskjer å ete - spør dersom du lurer.

 

FORRETT


Caprese

Mozzarella, ferske tomater og crunchy salat.

Balansert med basilikum-olivenolje. Servert med urtesmørtoast.

Allergen: kveitemjøl, rug og laktose. Kan innehalde spor av nøtter, peanøtter og soya

NOK 147.-

 

Rødbetecarpaccio

Skiva rødbeter sylta i balsamico og kanel, salat, Chevre Ramsløk frå Haukeli,
valnøtter glasert med lokal honning. Servert med urtesmørtoast.
(spør servitør for vegansk variant)

Allergen: laktose, selleri, valnøtt

NOK 147.-

 

Fjordstrakt Laksetartar

Oliventoast toppa med røyka og fersk laks frå Skånevik.

Servert med mangosalsa og pepper-kremost.

Allergen: kveitemjøl, rug, laktose. og soya. Innehalde fisk

NOK 199.-

 

 

 

SUPPE

 

Gresskar- og søtpotetsuppe
Suppe av gresskar og søtpotet, med appelsin. Toppa med basilikumolje. Servert med urtesmørtoast 
Allergen: kveitemjøl, soya.

NOK 159.-

 

 

 

HOVEDRETT

 

Trolltunga Signature
Grilla 200 gr indrefilet av okse. Servert med rødvin demiglace, steikte sesonggrønnsaker, og bakte Amandine poteter
Allergen: laktose, kveite, soya, sennep, sulfitt, og selleri.

NOK 387.-

 

Fiskeburger

Saftig heimelaga fiskeburger. Fisk frå den lokale fiskemannen. Brioche-brød, ferske tomater og agurk, aioli, tartardressing, salat og smaksrik nykål-salat.

Servert med bakte Amadine-poteter.

Allergen: fisk, egg, sellerirot, kveitemjøl og laktose. Kan innehalde spor av sesam


NOK 289.-

 

 

Ovnsbakt Laks

Ovnsbakt laks med asparges, kokte poteter, hollandaise saus, og ansjos- og svart olivenpate.

Allergen: mjølk, kveitemjøl, fisk og egg. Kan innehalde spor av soya

NOK 325.-

 

Hjortegryte

Heimelaga gryte av hjort. Servert med kokte poteter, rørte tyttebær, flatbrød og salat.

Allergen: laktose, kveitemjøl og rug. Kan innehalde spor av sesam

NOK 349.-

 

Risotto (vegansk)

Deileg risotto med heimelaga veganpesto, tørka tomater og bønnesalat

NOK 199.-

 

 

BARNEMENY

 

Spagetti med kjøttbollar i tomatsaus

Allergen: laktose, kveitemjøl

NOK 99.-

 

 

DESSERT
 

Trolltunga Surprise

Rein nyting av varme og kalde, mjuke og sprø elementer.

Servert med bringebærsorbet frå Dolce Vidda.

Allergen: kveite, nøtter, egg, laktose

NOK 176.-


Strudel frå Hardanger

Lun plommestrudel servert med hasselnøttis frå Dolce Vidda.

Allergen: egg, kveitemjøl, nøtter, laktose

NOK 139.-

 

Kortreist Ostefat

Fleire typar ost frå norske, lokale produsentar sett saman med marmelade, frukt og salta kjeks
Allergen: laktose, kveite, valnøtter, soya

NOK 184.-

 

 

3 kuler med is

Allergen: laktose, pistasj, egg

NOK 115.-
 

2 kuler med is frå Dolce Vidda
Allergen: soya, egg, laktose (ikkje sorbet)

NOK 115.-

 

Dolce Vidda pistasjis på pinne

Allergen: laktose, pistasj, egg

NOK 65.-

  Reserver bord

Opningstider:

Open måndag - fredag

Kl. 17.00 - 22.00

Finn oss

Trolltunga Restaurant
Vasstun 1, 5750 Odda
+47 400 04 486
[email protected]

Newsletter


You are now subscribed