I hjarta av friluftsbyen Odda i Hardanger ligg Trolltunga Hotel. Vårt fokus er miljø, å videreformidle den unike historia i området, å skape ein avslappende atmosfære og å bruke lokale produsentar av både innleiing, mat og drikke. 

 

Det vakre villabygget frå 1928 vart renovert i 2017, med nybygd fløy fra 2016. I 2021 vart det bygd endå fleire rom i nye fløyen, samt ein unik restaurant i glas framfor hotellet. Interiøret er ein kombinasjon av nordisk, moderne og retro, men sidan me er så privilegerte når det gjeld omgjevnader - fjell, brevann og foss - er utsikta ut til den flotte naturen hovudinteriøret. 

 

Medan du tar inntrykka frå den mektige Opo-elva rett utanfor vindauge, strekker vårt team seg etter å tilby ein stad der kvar og ein av våre gjestar kan lade batteria. 

 

Kvar kveld kl. 21.00 held Trolltunga Active ferdmøte for alle som skal vere med på ein av dei mange aktivitetane til Trolltunga Active dagen etter. 

Er du den som tar oss til nye høgder? Ledige stillingar:

 

NATTEVAKT
Sjølvstendig problemløysar vert ynskja tilfulltids og deltidsjobb. Min. alder 20 år grunna alkoholservering.

RESTAURANTASSISTENT
Oppvask/ryddehjelp ekstraservitør til sommar sesongen 2021
Kveldar og helger frå 15.06.2021. Må væra fylt 20 år

REINHALDER
Reinhalder for sommar sesongen 2021, dagtid/helger 100% 

KOKK 
Strukturert, serviceinnstilt, ansvarsfull, samarbeidsvillig kokk med kreativ motor og pågangsmot som elskar å laga inspirerende mat?
Stillingsprosent: 100 og 50%, sommersesong 2021, på engasjement med moglegheit for fast tilsetjing.
 


Kontakt hotellsjef Camilla Rise
[email protected] / tlf. 919 10 424

 

**

I avdelingane reingjering, resepsjon, kjøkken og servering er det jamleg behov. Send din åpne søknad på [email protected] om du har interesse av å bli ein del av Trolltunga Hotel teamet.