I hjarta av friluftsbyen Odda i Hardanger ligg Trolltunga Hotel. Vårt fokus er miljø, å videreformidle den unike historia i området, å skape ein avslappende atmosfære og å bruke lokale produsentar av både innleiing, mat og drikke. 

 

Det vakre villabygget frå 1928 vart renovert i 2017, med nybygd fløy fra 2016. I 2021 vart det bygd endå fleire rom i nye fløyen, samt ein unik restaurant i glas framfor hotellet. Interiøret er ein kombinasjon av nordisk, moderne og retro, men sidan me er så privilegerte når det gjeld omgjevnader - fjell, brevann og foss - er utsikta ut til den flotte naturen hovudinteriøret. 

 

Medan du tar inntrykka frå den mektige Opo-elva rett utanfor vindauge, strekker vårt team seg etter å tilby ein stad der kvar og ein av våre gjestar kan lade batteria. 

 

Kvar kveld kl. 21.00 held Trolltunga Active ferdmøte for alle som skal vere med på ein av dei mange aktivitetane til Trolltunga Active dagen etter. 

I avdelingane reingjering, resepsjon, kjøkken og servering er det jamleg behov. Send din åpne søknad på [email protected] om du har interesse av å bli ein del av Trolltunga Hotel teamet.